Σε καταγγελίες για βίαιη εισβολή μελών του ΠΑΜΕ στο χώρο όπου θα γινόταν το Συνέδριο της ΓΣΕΕ προχώρησε ο γενικός γραμματέας της Συνομοσπονδίας Νίκος Κιουτσούκης.

«Σπρώξανε 200 άτομα για να καταλάβουν τον συνεδριακό χώρο και έδιωξαν 50 άτομα που βρισκόντουσαν μέσα. Όποιος έχει αντιρρήσεις για τις εκλογικές διαδικασίες προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, δεν παίρνει τα ξύλα και τα κοντάρια» σημείωσε ο κ. Κιουτσούκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Έκανε λόγο για ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του Πολίτη σημειώνοντας ότι  «συμπεριφέρονται στο ΠΑΜΕ σαν την ιερή αγελάδα του συστήματος. Αφήνουν και τραμπουκίζουν με σιδηγορογροθιές . 200 άτομα του ΠΑΜΕ , όχι σύνεδροι, διέρρηξαν τις πόρτες του ξενοδοχείου με κλειδαρά. Μπήκαν μέσα, μας έσπρωξαν και μας χτύπησαν. Εμείς περιμέναμε ότι θα γίνει μία τέτοια καταδρομική επίθεση. Είχαμε προειδοποιήσει την Εισαγγελία και δεν υπήρχαν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δέχθηκε χτυπήματα από την επίθεση και υποστήριξε ότι μέλη της ΓΣΕΕ πάνε στον Εισαγγελέα της Ρόδου για να καταθέσουν μήνυση για τα επεισόδια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από