Ενα ακόμη θρίλερ συνταράσσει την κοινή γνώμη και αυτή τη φορά αφορά το θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Οι συγγενείς της κοπέλας δεν μπορούν με τίποτε να δεχθούν την εκδοχή της αυτοκτονίας αν και βρέθηκε σημείωμα στο χώρο.

Η οικογένεια, μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, αμφισβητώντας το ενδεχόμενο αυτοχειρίας και θεωρούν ότι ο θάνατος της κοπέλας σχετίζεται με υπόθεση σατανισμού. Το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Σκάι προβλήθηκαν νέα στοιχεία για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας. Μάλιστα, μια φίλη της άτυχης κοπέλας μίλησε κι έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους φόβους των γονιών της άτυχης 22χρονης για επαφές με σατανιστές και την επαφή της με τον σατανισμό.

Η φίλη της Αρετής αποκάλυψε ακόμα ότι λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή της είχε πει ότι έχει κλείσει ραντεβού σε μέντιουμ για να της πουν τα ταρώ.

Εντύπωση, τέλος, της είχε προκαλέσει το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε γνωρίσει κάποιο αγόρι της φίλης της και όπως είπε χαρακτηριστικά οι σχέσεις της κρατούσαν πολύ λίγο. Όλα πλέον τα ενδεχόμενα ερευνώνται, καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της.

Η άτυχη φοιτήτρια το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο της, αφού όπως αποκάλυψε η φίλη της, όλη νύχτα έμενε ξάγρυπνη και κοιμόταν την ημέρα. Μάλιστα, δεν είχε πάει σε ένα ραντεβού τους γιατί την είχε πάρει ο ύπνος.