Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο «αναβαθμίσαμε με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα θέατρα της Ελλάδας» αναφέρθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

«Είναι ένα μνημείο αρχιτεκτονικής και παράλληλα ένας ολοζώντανος πολιτιστικός οργανισμός, με σημαντικές παραστάσεις, δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες προσελκύουν πλήθος κόσμου, θεατρόφιλων και όχι μόνο» συνεχίζει ο κ. Μώραλης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να στηρίζουμε τον Πολιτισμό στην πόλη μας» ολοκληρώνει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη:

«Η 27η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου. Έχουμε την τύχη να έχουμε στην πόλη μας το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Από το 2014 στηρίξαμε και αναβαθμίσαμε τη λειτουργία του, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα θέατρα της Ελλάδας και να αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Είναι ένα μνημείο αρχιτεκτονικής και παράλληλα ένας ολοζώντανος πολιτιστικός οργανισμός, με σημαντικές παραστάσεις, δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες προσελκύουν πλήθος κόσμου, θεατρόφιλων και όχι μόνο. Στόχος μας ήταν, και τον έχουμε επιτύχει, να δημιουργήσουμε ένα θέατρο ανοιχτό στους Πειραιώτες και την κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να στηρίζουμε τον Πολιτισμό στην πόλη μας».

Η 27η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου. Έχουμε την τύχη να έχουμε στην πόλη μας το Δημοτικό Θέατρο…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Μώραλης στις Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019