Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στη Ζένιτσα και απόψε (26/3, 21:45) φιλοξενείται από τη Βοσνία για τη δεύτερη αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης, ο πολύπειρος αμυντικός της Εθνικής, Δημήτρης Σιόβας, έδωσε το σύνθημα της νίκης, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα μας δεν επηρεάζεται από δύσκολες έδρες, δεν φοβάται τον Τζέκο και θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής αμυντικός:

«Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε σε δύσκολη και καυτή έδρα. Κάνουμε νέα αρχή. Δένουμε σιγά-σιγά σαν ομάδα. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στο Euro».

Για τις απουσίες των Μανωλά, Τοροσίδη, Μήτρογλου: «Είναι μεγάλες απουσίες, έχουν μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε στην ομάδα για να βοηθηθούν και οι νέοι παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καθένας γνωρίζει τον συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρουμε αυτοί που είμαστε εδώ να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δώσουμε το 100%, θα είμαστε καλά αύριο».

Για τον Τζέκο: «Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε καυτά ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει αν όχι ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για την πίεση: «Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα έχει πίεση, αλλά μετά τη νίκη μας έφυγε ένα βάρος. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος σε ματς εκτός έδρας. Γιατί μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα χρειαστούν για να περάσουμε στο Euro στην έδρα μας».