temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Αναστασιάδης: «Το αποτέλεσμα άλλος τ’ αποφασίζει. Ό,τι πει ο Θεός γίνεται»
Ομάδα

Αναστασιάδης: «Το αποτέλεσμα άλλος τ’ αποφασίζει. Ό,τι πει ο Θεός γίνεται»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής με τη Βοσνία στη Ζένιτσα, τονίζοντας πως στόχος είναι μόνο η νίκη, αν και το… αποτέλεσμα το καθορίζει μόνο ο Θεός.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Βοσνία στη Ζένιτσα και ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος είτε εντός είτε εκτός έδρας είναι η νίκη για την Εθνική, αν και το… αποτέλεσμα το καθορίζει μόνο ο Θεός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι ύψιστη τιμή για τον ίδιο να είναι στη θέση του προπονητή της Εθνικής, ενώ μίλησε και για τις πιθανότητες να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντουρμισάι.

Ακόμα ο Αναστασιάδης ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει για την αυριανή εντεκάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου λέγοντας πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Σε κάθε ματς έχουμε στόχο τη νίκη, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη. Μετά από πολλά χρόνια ένας Έλληνας βρίσκεται στο τιμόνι της Εθνικής. Αν αυτό επιτευχθεί ο στόχος πρόκρισης στην τελική φάση, θα έχει μεγάλη σημασία για όλους τους Έλληνες».

Για το αν η Βοσνία είναι η βασική αντίπαλος της Εθνικής για τη δεύτερη θέση: «Είναι μέσα στους διεκδικητές γιατί έχει πληθώρα καλών παικτών. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς το ματς της Τρίτης».

Για τον Ντουρμισάι: «Έχουμε το περιθώριο μέχρι το βράδυ να μας απαντήσει θετικά η αρνητικά η UEFA. Εμείς έχουμε κάνει τις διαδικασίες. Περιμένουμε το οκ».

Για το αν πρέπει η Εθνική να προσέξει περισσότερο τον Πιάνιτς: «Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες στη γη. Γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Γιορτάζει και η Παναγιά μας. Να μας βοηθήσει αύριο στο ματς, αλλά και του χρόνου τέτοιο καιρό να πετύχουμε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε τη Βοσνία σαν ομάδα κι όχι σαν όνομα. Εάν κάνουμε αυτό το λάθος, θα έχουμε χάσει».

Για το αν θα παιχτεί αύριο η πρόκριση στην τελική φάση: «Η πρόκριση θα παίζεται μέχρι τελευταία αγωνιστική. Το λέω γιατί όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για όλες τις ομάδες. Με ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν τελειώνει κάτι. Να είμαστε καλά, έχω εμπιστοσύνη. Το αποτέλεσμα άλλος τ’ αποφασίζει. Ό,τι πει ο Θεός γίνεται. Σημασία έχει ο τρόπος με τον οποίον θ’ αντιμετωπίσουμε την αντίπαλη ομάδα».

Για τους παίκτες που θα επιλέξει στην εντεκάδα: «Για τον Σωκράτη, θ’ αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Έχει βελτίωση. Αν μου δώσει το οκ, θα παίξει. Για την ενδεκάδα, καλά κάνετε και ρωτάτε, αλλά δεν το γνωρίζω».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων