Οι Γουόριορς υποδέχτηκαν στην Oracle Arena του Όκλαντ τους Ντάλας Μάβερικς, με τους πρωταθλητές να επιλέγουν να ξεκουράσουν τον Στεφ Κάρι.

Οι αδιάφοροι Μάβερικς λοιπόν βρήκαν την ευκαιρία και παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ, πέτυχαν πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 126-91, γκρεμίζοντας το Γκόλντεν Στέιτ από την κορυφή της Δύσης.

Οι παίκτες του Κερ ήταν σαν να μην πάτησαν ποτέ στο παρκέ αφού ήταν κακοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν όποτε ήθελαν και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο με ένα υπέρ τους +15 (37-22).

Από εκεί και πέρα ο Ντιρκ, ο Λούκα και η παρέα τους το μόνο που έκαναν ήταν να ανοίγουν συνεχώς τη διαφορά, μέχρι και το τελικό +35, κατακτώντας τη πρώτη νίκη του Ντάλας στην έδρα των Γουόριορς από το 2012.

Στη 13η θέση της Δύσης βρίσκονται οι νικητές (29-44) με τον Ντόντσιτς να είναι απολαυστικός (23π/11 ριμπ/10 ασίστ) και τον Νοβίτσκι να κάνει μια εμφάνιση από τα παλιά με 21 πόντους (5/8 τρίποντα), σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο για 4:41, πετυχαίνοντας έναν πόντο.

Στη 2η θέση της Δύσης πίσω από τους Ναγκετς έπεσαν οι Γουόριορς (49-23), με τους Ντουράντ (25π) και Κάζινς (19π) να παλεύουν μόνοι τους.