Με τη νέα γενιά συστήματος infotainment MBUX, εισάγονται νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες Mercedes me connect. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν λειτουργίες πλοήγησης που βασίζονται στην επικοινωνία Ανίχνευσης Oχήματος. Οι λειτουργίες αυτές διευκολύνουν την εύρεση του οχήματος όταν αυτό είναι σταθμευμένο, ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία ειδοποίησης εάν υποστεί ζημιά ή ρυμουλκηθεί ενώ είναι σταθμευμένο.

Η συλλογή εφαρμογών Mercedes me app μπορεί να τοποθετηθεί ως εικονίδιο στην οθόνη με τρόπο φιλικό προς το χρήστη και να ταξινομηθεί ελεύθερα στην αρχική σελίδα, όπως όλες οι υπόλοιπες βασικές εφαρμογές. Επιπλέον, μπορούν προαιρετικά να εμφανίζονται online περιεχόμενα, όπως οι τρέχουσες τιμές πρατηρίων καυσίμων. Η online ενημέρωση είναι ένας εύκολος τρόπος εισαγωγής νέου περιεχομένου στο MBUX.

Η νέα B-Class είναι ήδη έτοιμη για κοινή χρήση ιδιωτικών αυτοκινήτων: Χάρη στο Mercedes me, θα μπορείτε να μοιράζεστε το νέο compact αυτοκίνητο με φίλους και συγγενείς. Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής μέσω της εφαρμογής Mercedes me Car Sharing.