Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μιλάνο, με την Αρμάνι να παίρνει τη νίκη με 66-57, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η ιταλική ομάδα είχε σε μεγάλη μέρα τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 27 πόντους και 6 ασίστ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό τον Βασίλη Σπανούλη στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου. Ο αρχηγός των Πειραιωτών υπέστη διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απελπιστικά άστοχοι έξω από τη γραμμή του τριπόντου, με το 2/16 να είναι απογοητευτικό.

Συγκεκριμένα, οι μοναδικοί που ευστόχησαν από τα 6.75 μ. ήταν οι Γκος και Παπανικολάου με 1/3 και 1/5 αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, ο Ουέμπερ είχε 0/1, ο Τουπάν 0/1, ο Σπανούλης 0/2, Βεζένκοφ 0/1, Πρίντεζης 0/2 και Μάντζαρης 0/1. Με τέτοια αστοχία ήταν λογικό και επόμενο να ηττηθεί στο Μιλάνο, με την Αρμάνι από την άλλη να πετυχαίνει 7/26 τρίποντα. Ο Μάικ Τζέιμς είχε 4/9 και από ένα πέτυχαν οι Μίτσοφ, Νέντοβιτς και Μπρουκς.