temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Για συμμετοχή σε δύο κακουργήματα ερευνάται ο Βασίλης Γκαγκάτσης
Ομάδα

Για συμμετοχή σε δύο κακουργήματα ερευνάται ο Βασίλης Γκαγκάτσης

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ ερευνάται για κακουργηματική απιστία και υπεξαίρεση.

Νέες περιπέτειες για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «dikisports», ερευνάται από τον 4ο τακτικό ανακριτή Αθηνών, Παναγιώτη Γκιόκα, για κακουργηματική απιστία και υπεξαίρεση.

Μαζί με τον Βασίλη Γκαγκάτση ερευνώνται τρία ακόμα πρώην στελέχη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η έρευνα εις βάρος του πρώην ισχυρού άνδρα της ΕΠΟ έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της κάρτας υγείας. Ενοχοι για την ίδια υπόθεση κρίθηκαν επίσης οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Γκιρτζίκη, με τους τρεις άνδρες να τιμωρούνται με πέντε χρόνια κάθειρξης.

Η ποινή, πάντως, που τους επιβλήθηκε έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, την οποία κατέθεσαν και οι τρεις.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του dikisports:

«ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Για δύο κακουργήματα ερευνάται ο Β. Γκαγκάτσης

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον Βασίλη Γκαγκάτση. Ο 4ος τακτικός ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Γκιόκας ερευνά τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ για κακουργηματική απιστία και υπεξαίρεση.

Προηγήθηκε διαβιβαστικό του εισαγγελέα Γιώργου Καλούδη, το οποίο αφορά και τρία πρώην στελέχη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η προκαταρκτική διενεργείται ως εξαιρετικώς επείγουσα μετά από εντολή της εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων