Τη δίκη της μάχη για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ δίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη επί της Χαλ (3-0) να βρίσκεται στο -2 από την 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Μάρτιν Ο’νιλ έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Ιρανός επιθετικός έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα της Νότιγχαμ, καθώς έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Μια σπουδαία εμφάνιση, η οποία μάλιστα έγινε υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης των Ρεντς, βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Σίτι Γκράουντ και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Χαλ. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτεται το ιστορικό γήπεδο της βρετανικής ομάδας, με τους φιλάθλους να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε τον αγώνα με την Χαλ και είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να κερδίζει με 3-0. Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ στην ομιλία του μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποδοχή και τόνισε ότι όλοι μαζί θα παλέψουν για να επαναφέρουν την ομάδα στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για την υπέροχη υποδοχή. Η στήριξή σας στην ομάδα ήταν φανταστική. Μαζί θα παλέψουμε για να επαναφέρουμε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο εκεί που ανήκει».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Σίτι Γκράουντ μίλησε και ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Μάρτιν Ο’νιλ. Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι συζήτησε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει του καλοκαιριού. «Είμαστε συγκεντρωμένοι στη μάχη για την άνοδο, αλλά μιλήσαμε και για τα μεταγραφικά. Είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Νότιγχαμ για την εξαιρετική εμφάνιση. «Ηρθε την Παρασκευή και μιλήσαμε. Ήταν σε καλή διάθεση. Πιστεύω πως βλέποντας το παιχνίδι ευχαριστήθηκε με τα τρία γκολ. Κατέβηκε μετά κάτω και μας έδωσε συγχαρητήρια. Αυτό ήταν πολύ ευχάριστο», κατέληξε.