94α γενέθλια των Ερυθρόλευκων

Μαρινάκης για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Ενα παραμύθι που έγινε Θρύλος, ζωντανός και ανίκητος»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δήλωση για τα 94α γενέθλια των Ερυθρόλευκων. «Να είστε βέβαιοι ότι θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις καθημερινά για να συνεχίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να κατακτά κορυφές σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μαρινάκης για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Ενα παραμύθι που έγινε Θρύλος, ζωντανός και ανίκητος» | tanea.gr
TANEA Team

Ο Ολυμπιακός έχει γενέθλια την Κυριακή. Γίνεται 94 ετών. Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1925. Και μέσα στα χρόνια που κύλησαν, έφτασε να κυριαρχήσει, να αναδειχθεί στη μεγαλύτερη αθλητική δύναμη της χώρας. Να κερδίσει τίτλους, διακρίσεις, να αναδείξει αθλητές, πρωταθλητές, νικητές. «Ένα παραμύθι που έγινε Θρύλος, ζωντανός και ανίκητος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για την πορεία του Ολυμπιακού μέσα στον χρόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «…θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις καθημερινά για να συνεχίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να κατακτά κορυφές σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και να προσφέρει στην κοινωνία και στην πατρίδα»

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα γενέθλια του Ολυμπιακού:

«Φτερά στα πόδια, καρδιά μεσ’ στα στήθια πού δωσαν θριάμβους σαν παραμύθια…»

Σε αυτούς τους στίχους του ιστορικού ύμνου του Συλλόγου μας περιγράφεται όλη η πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Με την αθλητική υπεροχή και τη δύναμη της ψυχής που χαρακτηρίζει τον ΟΣΦΠ.

Ο Σύνδεσμος και το σύμβολο για τους ανθρώπους του μόχθου και της εργατιάς, για τους νικητές της ζωής.

Ο Σύνδεσμος και το σύμβολο μιας ομάδας που έμελλε να γίνει ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας και ένας από τους σημαντικότερους σε όλο τον κόσμο.

Τα χρώματα του πάθους και της καθαρότητας μαζί με τον ιερό δαφνοστεφανωμένο έφηβο από το 1925 μέχρι σήμερα μας ταξιδεύουν σε ένα μοναδικό παραμύθι μέσα από θριάμβους και νίκες.

Ένα παραμύθι που έγινε Θρύλος, ζωντανός και ανίκητος.

Να είστε βέβαιοι ότι θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις καθημερινά για να συνεχίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να κατακτά κορυφές σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και να προσφέρει στην κοινωνία και στην πατρίδα.

Χρόνια Πολλά στη μεγάλη μας αγάπη.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

TANEA Team
Περισσότερα άρθρα για Ομάδα
One Channel
Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας