«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ της Εύης Καρακώστα από τον ΣΥΡΙΖΑ και της Σοφίας Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία το πρωί στο Open.
«Είστε αγράμματη και ανιστόρητη», είπε απευθυνόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Βούλτεψη.
«Την προσβάλλετε», είπαν για την καλεσμένη τους, οι παρουσιαστές της εκπομπής Γιάννης Σαραντάκος και Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
«Δεν το λέω με ‘η’ αλλά με ‘οι’, για τους δικούς της», συμπλήρωσε για να λάβει την απάντηση της Καρακώστα «μα και πάλι με προσβάλλετε γιατί κι εγώ ανήκω σε αυτούς».
Στη συνέχεια η κ. Βούλτεψη δεν ήθελε να μιλήσει τελευταία η Καρακώστα. Σήκωσε το χέρι της κι άρχισε να φωνάζει «δεν θα έχει την τελευταία λέξη αυτή. Εγώ θα μιλήσω, εγώ θα μιλήσω τελευταία. Δεν φεύγω από δω, φωνάξτε τον Σαββίδη».
Αναυδη η έτερη προσκεκλημμένη Εύα Καϊλή ενώ ο Ι. Χασαπόπουλος σηκώθηκε όρθιος, έπιασε από τον ώμο την κ. Βούλτεψη και της έλεγε «σε παρακαλώ Σοφία, ηρέμησε».
Δείτε το βίντεο από το 25 και 21 λεπτό:


- Κάτοικοι της Κυψέλης για ζημιές από τα έργα για το Μετρό: «Δεν θα πληρώσουμε την κατασκευή του Μετρό με τις ζωές μας»
- Το φρούτο που λειτουργεί ως φυσικό «Viagra» – Πώς συμβάλει στη βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων των ανδρών
- Χαλαρές στιγμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η βουτιά του Greek Freak σε καταγάλανα νερά (vid)







