temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ζουχάι: «Μαχητής» ο Παγδατής, πέρασε στον 2ο γύρο
Αλλα αθλήματα

Ζουχάι: «Μαχητής» ο Παγδατής, πέρασε στον 2ο γύρο

Ο Κύπριος τενίστας κέρδισε με 2-1 σετ τον Σλοβάκο Αλεξ Μολκάν και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κορεάτη Γιουν-Σέονγκ Τσανγκ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε με 2-1 σετ (7-5, 3-6, 6-2) τον Αλεξ Μολκάν και πανηγύρισε την πρόκρισή του στον 2ο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην πόλη Ζουχάι της Κίνας.

Το παιχνίδι διήρκησε περίπου 2 ώρες, με τον Κύπριο τενίστα να «σβήνει» τα 8 από τα 12 μπρέικ πόιντς που δημιούργησε ο Σλοβάκος. Από την άλλη, «έσπασε» 5 φορές το σερβίς του αντιπάλου του και με εξαιρετική εμφάνιση στο τρίτο σετ έφτασε σε μια μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο σετ ο Παγδατής βρέθηκε να χάνει με 5-3 από τον Μολκάν, αλλά αντέδρασε και με 4 σερί γκέιμ έκανε το 7-5 και το 1-0. Στο δεύτερο προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο αντίπαλός του γύρισε την εις βάρος του κατάσταση και με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ ο Μάρκος κυριάρχησε και με 6-2 πήρε την πολυπόθητη νίκη και μαζί την πρόκριση.

Στον δεύτερο γύρο ο 33χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Κορεάτη Γιουν-Σέονγκ Τσανγκ, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων