temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Λάμπρου δεν παραχωρείται
Ομάδα

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο Λάμπρου δεν παραχωρείται

Ο Λάμπρου διαπρέπει στην Ολλανδί, Φέγενορντ και Μπριζ εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά ο ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται και το καλοκαίρι επιστρέφει στην Τούμπα.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Φορτούνα Σιτάρντ τη φετινή σεζόν. Ο 21χρονος επιθετικός αναδείχθηκε ταλέντο του μήνα στην Eredivisie, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει, αποδεικνύοντας πως μπροστά του έχει λαμπρό μέλλον. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής, στις 18 εμφανίσεις του με τη Φορτούνα Σιτάρντ, έχει σκοράρει 7 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από ευρωπαϊκές ομάδες. Δύο ομάδες  από το Ολλανδικό πρωτάθλημα παρακολουθούν πολύ στενά την πορεία του. Μια εξ’ αυτών είναι η Φέγενορντ, η οποία σε κάθε παιχνίδι της Φορτούνα Σιτάρντ έχει άνθρωπο από το τμήμα σκάουτερ που διαθέτει για να δει τον Λάμπρου. Επίσης η βελγική Μπριζ, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στον ΠΑΟΚ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Το μέλλον του Λάζαρου Λάμπρου θα είναι στην Τούμπα και όχι εκτός. Ο Γιώργος Σαββίδης μέσω instagram ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια υπήρξε και ενημέρωση στον εκπρόσωπο του. Οι Ασπρόμαυροι φρόντισαν να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο πως ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται.

Μάλιστα με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο 21χρονος επιθετικός θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές, ενώ θα μπει και μια μεγάλη ρήτρα όπως έγιναν στα συμβόλαια και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων