Σε ένα μεγάλο αφιέρωμα οι σεφ του Γευσιγνώστη μας προτείνουν πρωτότυπες και κλασσικές συνταγές για τα Κούλουμα.

Πώς φτιάχνουμε τα μύδια ντολμά;

Μπορούμε να κάνουμε ταραμοσαλάτα ή λαγάνα με ταχίνι;

Ποια νηστίσιμα … κεφτεδάκια ταιριάζουν με τα υπόλοιπα εδέσματα της Καθαρής Δευτέρας;

Τι προσθέτουμε στο χούμους που του δίνει μοναδική γεύση;

Τις απαντήσεις θα βρείτε στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 3 Μαρτίου με το Βήμα της Κυριακής.