Στοιχεία σύμφωνα με τα οποία θα αποδεικνύουν ότι το παιδί τους δεχόταν απειλητικά μηνύματα μέσω των social media, αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στην Ρόδο.

Για το σκοπό αυτό μεταβαίνουν την Παρασκευή στη Ρόδο.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαζί σου» η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας ξεσπά και δηλώνει ότι πλέον ζει μόνο για να δει να αποδίδεται δικαιοσύνη.

Όπως είπε, φίλες της αδικοχαμένης κόρης της, της είπαν ότι μετά τον βιασμό της από τρεις αγνώστους το 2017 η Ελένη δεχόταν απειλές από συγκεκριμένα άτομα και ζούσε σε έναν διαρκή τρόμο και εκβιασμό.

Θα αγωνιστώ μέχρι να τιμωρηθούν οι βιαστές, οι εκβιαστές και οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Δεν έχει νόημα η δική μου ζωή. Ζω για να δω να αποδίδεται δικαιοσύνη, είπε.

Στο μεταξύ όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star νέα στοιχεία προκύπτουν από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος Ροδίτης.

Από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα και την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος από την άλλη, επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του.

Μάρτυρας μάλιστα δήλωσε στο Star ότι ο Ροδίτης ήταν γνωστός στο νησί και όλοι ήξεραν ότι κυνηγούσε κορίτσια.