temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά απέναντι στον Ουρκάζ
Αλλα αθλήματα

Πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά απέναντι στον Ουρκάζ

Ο Ελληνας τενίστας το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον Ούμπερτ Ουρκάζ για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στη μάχη του Open 13 που διεξάγεται στη Μασσαλία ρίχνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πέρασε bye τον πρώτο γύρο, στο δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό, Ούμπερτ Ουρκάζ. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00, με τον «Τσιτσιφάστ» να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι για το Νο.1 ταμπλό στη διοργάνωση, ενώ για τον Πολωνό θα είναι το δεύτερο. Στο πρώτο γύρο ο αντίπαλος του Ελληνα τενίστα απέκλεισε τον Σέρβο, Φίλιπ Κραΐνοβιτς.

Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά, ωστόσο, είχαν συναντηθεί πριν από λίγους μήνες στο Next Gen ATP Finals που διεξήχθη στο Μιλάνο. Ο Στέφανος είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0 σετ (4-1, 4-3 [2], 4-1).

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μίκαηλ Κουκούσκιν – Ντένις Σαποβάλοφ και Ερνεστ Γκούλμπις – Ούγκο Ουμπέρτ.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων