Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο είχε την Τρίτη ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καμίνης στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα μεγάλα ζητήματα της πρωτεύουσας, η πορεία της Αθήνας αλλά και η καθημερινότητα των κατοίκων της.

Από την πλευρά του ο κ Καμίνης τόνισε πως επικρατεί ένα υψηλό επίπεδο στην αντιπαράθεση των υποψηφίων για το δήμο της Αθήνας, έως σήμερα. «Θεωρώ πάρα πολύ σημαντική την κίνηση του κ Γερουλάνου να ζητήσει αυτή τη συνάντηση, καθώς οι υποψήφιοι πρέπει να ενημερώνονται υπεύθυνα για την κατάσταση που βρίσκονται οι δήμοι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε, επιτέλους, τη συνέχεια σε ένα μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί στην πόλη της Αθήνας, συνέχεια που βεβαίως πρέπει να διέπει όλη τη δημόσια διοίκηση».

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε πως η εποικοδομητική αυτή συνάντηση έχει στόχο «να δούμε πως τα θετικά πράγματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα θα συνεχιστούν. Η επόμενη ημέρα στο δήμο απαιτεί συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς μεταξύ των υποψηφίων που θα εκλεγούν αλλά και μία συνεργασία με την προηγούμενη ηγεσία, έτσι ώστε τα προγράμματα να ολοκληρωθούν σωστά και να γίνει η σοβαρή δουλειά που πρέπει να γίνει στο δήμο».