«Είναι και μηχανικός, είναι και δικηγόρος. Είναι και Πρόεδρος της Βουλής, είναι και ολόκληρη η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.

Είναι, τέλος πάντων, ό,τι χρειαστεί κατά περίπτωση, αρκεί να εξυπηρετείται η κυβερνητική πλειοψηφία των «ανακυκλώσιμων» δήλωσε ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης για την απάντηση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση στο αίτημα του Π. Καμμένου.

«Έτσι, λοιπόν, στο αίτημα του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής σχετικά με την Αντισυνταγματικότητα της προκαταβολικής και έγγραφης εκχώρησης ψήφου βουλευτών για νομοσχέδια που δεν γνωρίζουν σήμερα, όπως και για την προβληματική απευθείας ορκωμοσία του Τ. Κουίκ ως ανεξάρτητου βουλευτή, ο Πρόεδρος της Βουλής αφενός δεν διαβίβασε προς την Επιστημονική Υπηρεσία τα παραπάνω ερωτήματα και αφετέρου επέλεξε να απαντήσει ο ίδιος μόνο στο δεύτερο ερώτημα σαν να εκτελεί τα καθήκοντα των Καθηγητών της Επιστημονικής Υπηρεσίας. Αγνόησε, πάντως, προκλητικά το πρώτο μας ερώτημα» επισημαίνει ο Θ. Τοσουνίδης καταλήγοντας στη δήλωσή του «Να τον χαίρεστε!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από