temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ολυμπιακός: Κίνδυνος τιμωρίας, καμπανάκι από την UEFA!
Ομάδα

Ολυμπιακός: Κίνδυνος τιμωρίας, καμπανάκι από την UEFA!

Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου, με την UEFA να ενημερώνει τους Ερυθρόλευκους ότι σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό θα υπάρξει τιμωρία της έδρας.

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθεί την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Europa League και με τη βοήθεια των φιλάθλων του θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Το φαληρικό γήπεδο σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα είναι κατάμεστο και οι φίλοι των Πειραιωτών αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα. Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί, ωστόσο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος και αν συμβεί το παραμικρό υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας!

Οι άνθρωποι της UEFA που βρίσκονται στην Ελλάδα μιλώντας σε στελέχη του Ολυμπιακού τόνισαν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας, σε περίπτωση εισόδου οπαδών τους στον αγωνιστικό χώρο. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ευρωπαϊκοί αξιωματούχοι, ακόμα και ένας οπαδός να μπει στο γήπεδο θα υπάρξει τιμωρία της έδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί πρόσφατα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή δύο ετών και πρόστιμο 90.000 ευρώ, για την είσοδο των οπαδών τους στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος του αγώνα με την Μίλαν.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων