temp 23 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Βατούτιν: «Δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του ο Τεόντοσιτς»
Μπάσκετ

Βατούτιν: «Δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του ο Τεόντοσιτς»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τον Μίλος Τεόντοσιτς και τόνισε ότι αυτή την περίοδο δεν είναι 100% προσηλωμένος στο μπάσκετ.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς φαίνεται να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το πέρασμα του στο NBA και ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για τον Σέρβο παίκτη και έδωσε την δίκη του εκδοχή για το πόσο τον ενδιαφέρει το μπάσκετ αυτή την περίοδο.

«Όταν μιλήσαμε κατάλαβα πως δεν είχε ακόμη αποφασίσει αν θα επιστρέψει άμεσα στην Ευρωλίγκα ή θα κοιτάξει να αποθεραπευτεί για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ.

«Θα κάνει το παν για να παίξει στην εθνική του ομάδα. Επίσης η σύζυγός του περιμένει το πρώτο τους παιδί και θέλει το καλύτερο για την οικογένειά του. Δεν σκέφτεται μόνο το μπάσκετ», πρόσθεσε.

Όσο για το λόγο που δεν έπιασε στο ΝΒΑ; «Είναι ένας σπουδαίος στρατηγός του παρκέ, αλλά για να τα καταφέρεις στο ΝΒΑ πρέπει να είσαι νέος και υγιής. Είχε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πάντως έκανε καλή δουλειά και προσπάθησε για το καλύτερα. Αν δεν είχε δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, θα το μετάνιωνε για μια ζωή».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων