temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Παράσχος: «Συγγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης»
Ομάδα

Παράσχος: «Συγγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης»

Απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στον Άρη, ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των Αρκάδων.

Ο Αστέρας ηττήθηκε κατά κράτος από τον Άρη στην Τρίπολη (3-0) και ο Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Αρκάδων αναφέρθηκε στην κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ευχήθηκε το σημερινό να είναι το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά τόνισε: «Συγγνώμη από τον κόσμο της Τρίπολης γι ‘αυτό το βαρύ σκορ με το οποίο χάσαμε σήμερα από τον Άρη. Στα τελευταία παιχνίδι δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία στην άμυνα μας. Το άσχημο είναι ότι οποιοδήποτε λάθος και να κάνουμε μεταφράζεται σε γκολ. Και σήμερα στα τρία λάθη που κάναμε δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ».

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Φτάνουμε δύσκολα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν μπορέσαμε να μοιράσουμε τη μπάλα, να σκοράρουμε ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία μας και να μπούμε στο παιχνίδι. Ετσι φτάσαμε σ’ αυτό το 3-0 παρά την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσουμε να μειώσουμε το σκορ και να έχουμε κάποιες ελπίδες.

Δεν θέλω να σταθώ στις ελλείψεις στις οποίες είχαμε αλλά υπάρχει μια μικρή δικαιολογία στα παιδιά. Σε 32 μέρες δώσαμε 9 παιχνίδια και η κούραση είναι εμφανής γιατί αυτά τα παιχνίδια τα έβγαλαν 12-13 άτομα και γι’ αυτό πάθαμε και ζημιές όπως αυτή του Μουνάφο και του Ιγκλέσιας. Μακάρι να είναι το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα κι επειδή από εδώ κι έπειτα δεν θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια θα μπορέσουμε να βρούμε την χαμένη μας ισορροπία»

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων