Για «κυβέρνηση τυχοδιωκτών και καιροσκόπων» έκανε λόγο ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ισχυριζόμενος ότι «επενδύει προεκλογικά σε μια πελατειακή πρακτική προσλήψεων», σχετικά με δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση στην ΕΡΤ.

«Ο κ. Χαρίτσης δήλωσε, την Πέμπτη, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στην Παιδεία, την Υγεία και την Αυτοδιοίκηση και διαβεβαίωσε ότι οι επιτυχόντες θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους πριν από τις δημοτικές εκλογές.

«Γιατί τόση βιασύνη πριν τις δημοτικές εκλογές;», διερωτήθηκε ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ και πρόσθεσε: «Οι πολίτες γνωρίζουν πως αυτή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το κράτος ως τσιφλίκι της και μοιράζει θέσεις, θεωρώντας τους πολίτες ως κομματική πελατεία. Ωστόσο, οι πολίτες θα δώσουν ηχηρή και δυναμική απάντηση στην κάλπη! Σε ότι αφορά τα όσα είπε ο κ. Χαρίτσης για τις εκλογές προειδοποιούμε: Οι εκλογές θα γίνουν με τους ίδιους ακριβώς όρους, με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές που έγιναν όλες οι προηγούμενες αναμετρήσεις. Θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές θα μιλήσει ο λαός. Και η χώρα θα αποκτήσει αυτό που χρειάζεται. Ισχυρή κυβέρνηση που θα εγγυάται σταθερότητα, ασφάλεια, και ευημερία για όλους τους Έλληνες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από