Άρης πήρε… φόρα στο μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα και δεν λέει να σταματήσει. Οσοι οπαδοί των κίτρινων θεωρούσαν ότι με την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη η ομάδα τους θα ολοκλήρωνε τις κινήσεις της, δεν αποκλείεται να διαψευστούν.

Πληροφορίες που επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ, αναφέρουν ότι ο Γιάννης Μανιάτης έχει προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με τους ανθρώπους της να εξετάζουν την περίπτωση

Φέτος ο 32χρονος μέσος έπαιξε σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, όμως τον τελευταίο καιρό έχει περάσει στο περιθώριο. Ουσιαστικά η τελευταίο του «γεμάτη» συμμετοχή ήταν κόντρα στην Κόνιασπορ στις 30/11/2018, όπου αγωνίστηκε για 83 λεπτά.

Ετσι προτάθηκε στον Αρη με τους κίτρινους να μην έχουν κατασταλάξει ακόμη αν θα κάνουν κίνηση να έρθουν σε επαφές μαζί του ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ.

Αλωστε στη θέση όπου αγωνίζεται ο Μανιάτης υπάρχουν οι Μπάσα, Σιώπης, Ματίγια, αλλά και ο Ιντζόγλου και έτσι δεν μιλάμε για μια θέση στην οποία «πονάει» η ομάδα. Όπως για παράδειγμα αυτή του επιθετικού που οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Πάντως ο Μανιάτης είναι σε αρκετά καλή ηλικία, διαθέτει πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες από υψηλό επίπεδο και επιπλέον αποτελεί μια ισχυρή προσωπικότητα που θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά στα αποδυτήρια του Άρη.

Πλέον μένει να δούμε τις προσεχείς ημέρες ή και ώρες για το αν η περίπτωση προχωρήσει, με την ομάδα του Παντελίδη να προσθέτει έναν ακόμη ποιοτικό ποδοσφαιριστή στις τάξεις του.