temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κατράνης: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την επιστροφή στο σπίτι»
Ομάδα

Κατράνης: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την επιστροφή στο σπίτι»

Χαρούμενης για την επιστροφή του στον Ατρόμητο δήλωσε ο Αλέξανδρος Κατράνης μετά τη νίκη – πρόκριση της ομάδας του επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Αλέξανδρος Κατράνης ήταν ενθουσιασμένος για το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ατρόμητου μετά από ενάμιση χρόνο, σχολίασε τη δουλειά του Νταμίρ Κάναντι και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο 20χρονος αριστερός μπακ στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1:

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από την επιστροφή στο σπίτι. Μου δίνει ψυχολογία η ασίστ που έδωσα. Το σημαντικό να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Ατρομήτου για τον τρόπο, με τον οποίο με δέχτηκε πίσω».

Για τον Νταμίρ Κάναντι σημείωσε: «κάθε προπονητής έχει το δικό του πλάνο. Ο κ. Κάναντι έχει δείξει τη δουλειά του. Μέρα με τη μέρα όλα θα πηγαίνουν καλύτερα, θα καταλάβω πιο καλά αυτά που ζητά στο γήπεδο».

Τέλος, για την πορεία του Ατρομήτου στο Κύπελλο, δήλωσε: «Κάθε χρονιά έχουμε καλή πορεία στο κύπελλο. Ενδιαφέρει τον Ατρόμητο αυτός ο θεσμός. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων