temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ναμπί: «Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα»
Ομάδα

Ναμπί: «Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα»

Ο Αντίλ Ναμπί μίλησε για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού με 3-0, αλλά και για το ιδανικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε με τη φανέλα των Κρητικών, τονίζοντας πως ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

Ο Αντίλ Ναμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού με 3-0, καθώς με δύο γκολ ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» το παιχνίδι για τους Κρητικούς. Ο Ναμπί σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του και δεν στάθηκε καθόλου στην προσωπική του απόδοση τονίζοντας ότι ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα για τους μελανόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ναμπί

«Ηταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά είναι απλά ένα ματς. Δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος. Εχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, πήραμε τους 3 βαθμούς και είμαστε πιο ήρεμοι. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ στο ντεμπούτο μου και βοήθησα την ομάδα να νικήσει, να ηρεμήσουμε και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε πιο ψηλά», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε για την αναμέτρηση της Τούμπας που ακολουθεί. «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ήδη νικήσαμε Ολυμπιακό και ΠΑΟ και δείξαμε ότι δε φοβόμαστε και μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Σήμερα νικήσαμε τον 6ο στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος αλλά δε μας νοιάζει πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων