Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για το «φλερτ» Ελ Καντουρί – Πάρμα δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στο τελευταίο χρονικά εξ΄αυτών ο γνωστός ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι την Τρίτη (15/01) εκπρόσωποι του παίκτη συναντήθηκαν με την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και κατέληξαν και στην μορφή που θα έχει το deal.

Η Πάρμα βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας της Serie A και στην παρούσα μεταγραφική περίοδο θέλει να κάνει την δικιά της… αντεπίθεση. Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό ρεπόρτερ λοιόν οι Παρμέτζι στοχεύουν στην επιστροφή του Μαροκινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο!

Πιο συγκεκριμένα γίνεται λόγος για συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Ταβάνο, και στη διοίκηση της Πάρμα με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς και συμβόλαιο 3,5 χρόνων στον παίκτη.  Φέτος ο Μαροκινός άσος έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας 2 τέρματα και 2 ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις Μπρέσια (2008-12), Νάπολι (2012-17) και Έμπολι (2017).