Η άθλια επίθεση του Πάνου Καμμένου κατά του Γιώργου Αμυρά από το βήμα της Βουλής, δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Και σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά ο εξυπνακισμός του υπουργού Αμυνας ο οποίος κάθε φορά που στριμώχνεται καταφέρεται προσωπικά κατά όσων του ασκούν κριτική. Ο βουλευτής του Ποταμιού απλά… τόλμησε να τους πει την αλήθεια, ότι είναι δηλαδή ο «βασιλιάς της κωλοτούμπας».

Μιλώντας στον Νίκο Χασαπόπουλο πηγές του Ποταμιού αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό που δείχνει το κοινοβουλευτικό ήθος του Καμμένου και η απάντηση ήταν η εξής:

«Η διάταξη των μικροφώνων είναι τέτοια που δεν επέτρεψε στον Αμυρά να ακούσει την χυδαιότητα Καμμένου που τον παρομοίωσε με νυφούλα. Ο Αμυράς όταν πληροφορηθηκε τον χαρακτηρισμο είπε «1.000 φορες καλύτερα νυφούλα αφού όλοι αγαπάνε τις νύφες πάρα ζωντοχήρα όπως θα γίνει ο Καμμένος σε λίγο με την έξοδο του απο την κυβέρνηση».

Το επεισόδιο ξεκίνησε ως εξής:

«Γιατί βιαστήκατε; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που χειρίζεστε ως μέλος αυτής της κυβέρνησης;» είπε ο κ. Αμυράς. «Μετά τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι και όταν συμφωνήσετε θα σας απαντήσω. Αφού τα βρείτε και μεταξύ σας και διαπραγματευτείτε και με τους άλλους, θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω…», απάντησε ειρωνευόμενος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Αμυρά ο οποίος κατηγόρησε για κωλοτούμπα τον υπουργό Άμυνας και τους ΑΝΕΛ. «Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας διότι επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει τη συμφωνία για το Μακεδονικό και τώρα κάνετε τάχα μου αντάρτικο. Σας ερωτώ, είναι το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας; Βιάζεστε πολύ. Μάλλον θα είναι το τελευταίο σας, αλλά σίγουρα ο αποχωρισμός από τους Συριζαίους θα είναι δύσκολος. Και για εκείνους και για εσάς. Δεν ξέρω αν μαζί τα φάγατε, αλλά μαζί τα κάνατε σίγουρα»,απάντησε ο κ. Αμυράς.

«Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως», είπε γελώντας ο κ. Καμμένος προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή του Ποταμιού. «Αυτή τη φαιδρότητα να τη σταματήσετε παρακαλώ. Δεν είστε στην ΚΟ των ΑΝΕΛ», του είπε ο κ. Αμυράς ο οποίος ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία του συνεχίζοντας την τοποθέτησή του.