Η ταλαιπωρία που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία και οι σφοδρές χιονοπτώσεις που πλήττουν την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν σταματημό.

Δεκάδες ταξιδιώτες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», με προορισμό τη Θεσσαλονίκη παρέμεινα για ώρες στην αναμονή εξαιτίας των διαρκών ακυρώσεων πτήσεων προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» από το βράδυ της Παρασκευής είναι και ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ηράκλειο, ωστόσο λόγω καιρού δεν κατάφερε να ταξιδέψει όπως και οι υπόλοιποι 166 επιβάτες της πτήσης η οποία θα αναχωρούσε στις 8 το βράδυ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Aegean φρόντισε να φιλοξενήσει σε ξενοδοχείο πολλούς από τους επιβάτες ενώ κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, η πτήση αναμένεται να αναχωρήσει στα επόμενα λεπτά καθώς ξεκίνησε η επιβίβαση.

Υπενθυμίζεται ότι αλαλούμ που προκλήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, με τους 201 επιβάτες της πτήσης από Λονδίνο για Θεσσαλονίκη να καταλήγουν στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία αντί για τον τελικό τους προορισμό, λόγω της αδυναμίας προσέγγισης του αεροδρομίου «Μακεδονία» λόγω χαμηλής νέφωσης.