Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ανθήλη Λαμίας, όταν ληστής μπήκε με το στιλέτο σε σπίτι απειλώντας τη μητέρα και τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν μια νεαρή μητέρα άκουσε την πόρτα να χτυπάει. Η γυναίκα άνοιξε, γιατί νόμιζε ότι ήταν κάποιος από τους δικούς της, καθώς διαμένει σε διώροφη μονοκατοικία με τους γονείς της.

Η 24χρονη ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr, πάγωσε όταν είδε μπροστά της έναν άγνωστο άνδρα με γένια, μαύρο μπουφάν και ένα κόκκινο σκούφο.

Η νεαρή μητέρα, η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της, είδε τον άνδρα να βγάζει ένα στιλέτο και να την απειλεί, ζητώντας όσα χρήματα διέθετε.

Ο ληστής με την απειλή του στιλέτου απέσπασε 200 ευρώ, τα οποία η γυναίκα είχε στο πορτοφόλι της, δύο βιβλιάρια καταθέσεων και πιστωτικές κάρτες. Στη συνέχεια, την κλείδωσε μέσα στο σπίτι κι έφυγε.

Ο ληστής πρόλαβε και εξαφανίστηκε αν και η 24χρονη αντέδρασε άμεσα ενημερώνοντας τηλεφωνικά και την αστυνομία. Παρά την άμεση κινητοποίηση ωστόσο που υπήρξε, δεν εντοπίστηκε πουθενά.