Μαζί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» που κυκλοφορούν εκτάκτως αυτήν την Παρασκευή 500 απλές, νόστιμες και πάνω απ’ όλα αγνές συνταγές για το οικογενειακό μας τραπέζι.

Η κουζίνα της «μαμάς» σε μία μοντέρνα έκδοση.

Από την κορυφαία ελληνίδα μαγείρισσα όλων των εποχών: Χρύσα Παραδείση!

 

H Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας το 1910 και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και το 1987, ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με εφημερίδες, γυναικεία περιοδικά αλλά και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων χωρών, στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Μαζί,

Σκέψεις για τη χρονιά που έρχεται

Αρθρα πολιτικών, ιστορικών και οικονομολόγων που εξασφάλισαν σε αποκλειστικότητα «ΤΑ ΝΕΑ», από το project «Syndicate», για τα σημαντικότερα γεγονότα του 2018 και τις τάσεις της νέας χρονιάς.