Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σε πρωτοχρονιάτικη επιστολή του προς τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει σήμερα πως η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο πάνω σ’ ένα «ευρύ φάσμα θεμάτων», ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο.
Σε χωριστή επιστολή του προς τον σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο Πούτιν υπόσχεται εξάλλου να συνεχίσει την αρωγή προς τη συριακή κυβέρνηση και τον συριακό λαό στη «μάχη εναντίον της τρομοκρατίας».
Ο Πούτιν έστειλε επίσης επιστολές με ευχές για το Νέο Έτος σε παγκόσμιους ηγέτες, μεταξύ των οποίων οι πρωθυπουργοί της Βρετανίας Τερέζα Μέι και της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, καθώς και ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
- ΣΕΦ: Η μαύρη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο αγώνας πόλο που έγινε κανονικά
- Kλειστοί σταθμοί του Μετρό και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις πορείες στη μνήμη Γρηγορόπουλου
- Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης – Επαναβεβαίωσαν τη θετική δυναμική στη σχέση των δύο χωρών







