Επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας τον «συνένοχο» αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο κ.Λεβέντης μιλώντας στο «Θέμα Fm» δήλωσε: «Ο Καμμένος αν ήταν, θα είχε φύγει. Αυτά που λέει είναι κουραφέξαλα, αφού άφησε τον Τσίπρα και πήγε και υπέγραψε στις Πρέσπες είναι συνένοχος πλέον, δηλαδή δεν του αρέσει η προδοσία αλλά στηρίζει τον προδότη, εξωφρενικό εντελώς. Εδώ προδίδεται η Μακεδονία αυτή τη στιγμή και είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  να άρει την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση».

Σχετικά με την βομβιστική τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ και το κλίμα πόλωσης ο κ. Λεβέντης σημείωσε: «Τόσο ο κ. Μητσοτάκης που λέει ότι υπάρχει σύγκρουση των δυο κόσμων, τόσο και ο κ. Τσίπρας που λέει εμείς ή αυτοί, είναι στοιχεία που πυροδοτούν το πολιτικό κλίμα και κάποιοι νομίζουν ότι είναι το κομμάτι της κοινωνίας που τιμωρεί αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα. Κανείς δε δικαιολογεί αυτό που έγινε στον ΣΚΑΪ, χρειάζεται όμως προσοχή στο τι λέμε και στο πόσο σεβόμαστε τους θεσμούς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από