Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο, με τον Φεντερίκο Μακέντα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Μετά το τέλος του αγώνα ο Φάνης Μαυρομάτης τόνισε ότι οι Πράσινοι στο παιχνίδι με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έδειξαν χαρακτήρα και απέδειξαν ότι έχουν μέταλλο νικητή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Άξια βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, είναι ποιοτική, αλλά θέλω να σταθώ στην ομαδικότητά μας, στην απόδοση που πιάσαμε ο καθένας ατομικά. Αδικηθήκαμε στη φάση του πέναλτι, ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες του να ισοφαρίσει, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, ένα μέταλλο νικητή κι έτσι πήραμε και το παιχνίδι».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Τζανδάρη, ο οποίος στάθηκε επίσης στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Σωκράτης Διούδης. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε ένα πολύ κακό γήπεδο. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό και στρωτό ποδόσφαιρο, δείξαμε και την μαχητικότητά μας ως ομάδα. Το παλέψαμε ως το τέλος, δείξαμε θράσος, ήμασταν και τυχεροί, ενώ είχαμε σε καλή μέρα και τον Σωκράτη και πήραμε τους τρεις βαθμούς», κατέληξε.