Οι νέες κινητοποιήσεις του κινήματος «κίτρινα γιλέκα» που έχουν προγραμματιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο υποχρέωσαν τη γαλλική λίγκα μετά από αίτημα και της αστυνομίας να αναβάλει πέντε ματς της 18ης αγωνιστικής.
Οι αγώνες που αναβλήθηκαν είναι: Νις-Σεντ Ετιέν (Παρασκευή),Καέν-Τουλούζ,Ναντ-Μονπελιέ (Σάββατο) και Γκινγκάμπ-Ρεν,Μαρσέιγ-Μπορντό (Κυριακή).
Θυμίζουμε ότι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχαν αναβληθεί για τον ίδιο λόγο έξι συναντήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο.
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Τι είχε καταγγείλει ο 21χρονος για την πρώτη επίθεση το 2024 – «Πυροβόλησε εναντίον μας»
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγραψε ιστορία με 100 γκολ στη Σαουδική Αραβία και το γιόρτασε έχοντας αγκαλιά την κόρη του (vid)
- Επικό τρολάρισμα στον Μοντέρο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Μπλουζάκι που τον απεικονίζει να παίζει… κλαρίνο (pic)






