Ψυχρότητα φαίνεται πως επικρατεί ανάμεσα στους δύο γιους της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Και λέμε φαίνεται, γιατί όσα ακολουθήσουν βασίζονται σε δημοσιεύματα αγγλικών ΜΜΕ, τα οποία λατρεύουν να… δημιουργούν «μύθους» και φήμες γύρω από τη βασιλική οικογένεια!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του ετοιμάζονται να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Ουίνδσορ, ώστε για να μην βλέπουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι κατοικούν επίσης στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Όπως αναφέρει η, όχι και τόσο αξιόπιστη, εφημερίδα Sun, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από την αρχή διατηρούσε αμφιβολίες για το αν η Μέγκαν Μαρκλ ήταν η κατάλληλη για να γίνει σύζυγος του αδελφού του και να μπει στο παλάτι.

Ο Γουίλιαμ γνώρισε την Μέγκαν όταν ο Χάρι την κάλεσε στο Λονδίνο και την φιλοξένησε στο παλάτι του Κένσιγκτον και σύμφωνα με τη Sun, η οποία. επικαλείται… ανώνυμη πηγή, όταν η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξέφρασε στον αδελφό τους τις αμφιβολίες του για αυτό τον γάμο.

«Ο Γουίλιαμ είπε στον αδελφό του ότι δεν γνώριζαν τίποτα για το παρελθόν της, για τις προθέσεις της και για το ποια πραγματικά ήταν εκείνη. Ο Γουίλιαμ τόνισε με έμφαση πως το να γίνει κανείς μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι ένα τεράστιο εγχείρημα και πως η πίεση και ο έλεγχος δεν σταματούν ποτέ», δήλωσε η ίδια πηγή.

Ο Χάρι δεν είδε… με καλό μάτι τις αμφιβολίες του αδερφού του και αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε την αφορμή ρήξης της σχέσης μεταξύ των δύο αδελφών. «Ο Χάρι κατηγόρησε τον αδελφό του πως προσπάθησε να του χαλάσει τη σχέση, πριν αυτή ακόμα αρχίσει», δηλώνει ένας φίλος τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώνυμων πηγών από το παλάτι στη Sun, και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους για τη Μέγκαν Μαρκλ αλλά και για την οικογένειά της, ειδικότερα για τον πατέρα της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ και η ετεροθαλής αδελφή της Σαμάνθα έχουν δώσει συνεντεύξεις στις οποίες εκθέτουν το παλάτι και την βασιλική οικογένεια.

«Η άποψή μου είναι ότι ο Χάρι αισθάνεται πως δεν μπόρεσε να προστατέψει την μητέρα του και θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη σύζυγό του», ανέφερε πηγή από το παλάτι.