temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Αλλα αθλήματα

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με όλα του τα όπλα ο Ολυμπιακός στο αυριανό ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier – Με τον κόσμο τους οι Πειραιώτες για μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού για το αυριανό (9/12, 18:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη την ομάδα της Θεσσαλονίκης και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Νίκος Λιάπης, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού ντέρμπι ανέφερε: «Είναι ένα κλασσικό ντέρμπι. Έχουμε ξεπεράσει πολλά προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 60  λεπτά στο πλάνο μας. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, να είναι η δύναμη μας απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι και να διατηρηθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων