temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κριτική Παναθηναϊκού: «Άμαχος» πληθυσμός στη μάχη της Κρήτης
Ομάδα

Κριτική Παναθηναϊκού: «Άμαχος» πληθυσμός στη μάχη της Κρήτης

Με εξαίρεση τον σκόρερ Κάτσε, ο οποίος κι αυτός είχε καλές και κακές στιγμές, οι υπόλοιποι πράσινοι δεν κατέβηκαν στο γήπεδο. Αναλυτικά, η κριτική των παικτών του Γιώργου Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Αν εξαιρέσει κανείς τον Κάτσε που πέτυχε και το γκολ για τους πράσινους οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη δεν ήταν σε καλή κατάσταση στο Γεντί Κουλέ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Πρώτη κακή εμφάνιση του 25χρονου τερματοφύλακα. Στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ η μπάλα κατευθύνεται στο κέντρο της εστίας, παρά την κόντρα στον Μαυρομμάτη στο σουτ του Πλατέλλα, ενώ στο 3-1 έχει φύγει ήδη για την άλλη γωνία πριν σουτάρει ο Κοροβέσης.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Είχε τη σέντρα στο γκολ του Κάτσε κι αρκετές προωθήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Αμυντικά, όμως, είχε θέματα. Έβγαζε εκνευρισμό και αυτό δεν τον βοήθησε. Είχε 3/5 γεμίσματα, δέκα σωστές πάσες κι επτά λάθη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Κακό ματς από τον 27χρονο στόπερ. Στο πρώτο γκολ δεν απομάκρυνε αποτελεσματικά και η μπάλα οδηγήθηκε πάλι στην περιοχή για να γίνει το 1-0. Το ίδιο συνέβη και στο 2-1, όπου απομάκρυνε πάνω στον Σασί, ο οποίος έστρωσε στον Πλατέλλα…

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Στο δεύτερο γκολ δεν πάει γρήγορα πάνω στον Πλατέλλα, η μπάλα κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 3-1 πήγε πολύ αδύναμα στη μονομαχία, δεν μπόρεσε να διώξει σωστά και ο Κοροβέσης εκτέλεσε.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Σε γενικές γραμμές καλύτερος από τους άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Επιθετικά όταν κλήθηκε να παίξει τον ρόλο του δεξιού μπακ δεν πρόσφερε τίποτα.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Έπαιξε δεξί μπακ χαφ αρχικά, αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ανασταλτικά στον ρόλο. Επιθετικά είχε τη σέντρα στο δοκάρι του Χατζηγιοβάνη. Κατόπιν, πήγε αριστερό χαφ, αλλά χάθηκε. Επέστρεψε ξανά στο τέλος δεξί μπακ χαφ κι όλο αυτό τον αποσυντόνισε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Κακή εμφάνιση από τον αρχηγό. Έχασε πολλές μονομαχίες. Είχε οκτώ σωστές πάσες και μόλις δύο λάθη, αλλά ούτε στο πρέσινγκ βοήθησε, έκανε ένα μόνο κλέψιμο και δημιουργικά ήταν άφαντος.

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Είχε δύο τελικές και το γκολ της ισοφάρισης. Είχε επίσης πέντε κερδισμένα φάουλ, τα περισσότερα από κάθε συμπαίκτη του, αλλά έχασε κι αυτός αρκετές μάχες στο κέντρο από τον εκπληκτικό Μεγιάδο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Στο 1-0 είχε οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η καλύτερη, αλλά άτυχη στιγμή του. Στη συνέχεια χάθηκε. Δεν βοήθησε επιθετικά, ήταν κακός ανασταλτικά και ειδικά στο κομμάτι του πρέσινγκ και δικαίως έγινε αλλαγή, αφού σε πολλές περιπτώσεις είχε αργές αντιδράσεις.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Ξεκίνησε καλά το ματς με μία κεφαλιά που μπλόκαρε ο Στρέζος, είχε μία καλή μπαλιά στον Μπουζούκη, ο οποίος δεν την εκμεταλλεύτηκε κι έπειτα το χάος. Εξαφανισμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τρεις σωστές πάσες και ισάριθμα λάθη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Είχε δύο τελικές, όπως και ο Κάτσε και τα περισσότερα κλεψίματα, συνολικά έξι, από κάθε συμπαίκτη του. Αλλά ήταν μακριά από τα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει. Επιπολαιότητα στην τελική πάσα και άσκοπο ορισμένες φορές κουβάλημα της μπάλας.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Απλή αναφορά. Στη μισή ώρα που έπαιξε, κέρδισε ένα φάουλ…

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Κακήν εμφάνιση στη μισή ώρα που έπαιξε. Επιθετικά δεν προώθησε το παιχνίδι κι αμυντικά είχε μόνο λάθη.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Έπαιξε δέκα λεπτά, στο διάστημα που ο Παναθηναϊκός είχε ήδη υποταχθεί στη μοίρα του και δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων