Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας έκλεισε ο κύκλος του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς στην ΑΕΚ. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε την Παρασκευή 30/11 τη λύση συμβολαίου με τον παίκτη μάλιστα να δηλώνει με περηφάνεια πως «θα λέω στα παιδιά μου ότι ήμουν στην ΑΕΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο διεθνής Αλβανός μέσος ήρθε στην ΑΕΚ το Δεκέμβριο του 2016 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 51 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον σύλλογο αυτά τα δύο χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα μας, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα, ξεκινώντας από τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους δύο αθλητικούς διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά και τους συμπαίκτες μου αυτά τα δύο χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς της ομάδας, που τους αισθάνθηκα δίπλα μου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές που είχα όλο αυτό το διάστημα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και θα αποτελώ για πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας. Για δύο χρόνια το σπίτι μου ήταν εδώ, αλλά και στο μέλλον θα έχω πάντα κάτι πολύ καλό να πω, ακόμη και στα παιδιά μου το ότι υπήρξα μέλος της ΑΕΚ».στην ΑΕΚ ολοκλήρωσε την καριέρα του στα «κιτρινόμαυρα» και έλυσε το συμβόλαιο του. Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, ενώ και ο ίδιος τόνισε ότι είναι τιμή του που φόρεσε την φανέλα της και κατέκτησε το περσινό Πρωτάθλημα».