Η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3) στηρίζει τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Μάλιστα, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», θα είναι το ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3) κ. Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3), συναντήθηκε με τον κ. Μώραλη, εκφράζοντας τη στήριξή της στη στρατηγική που έχει αναπτύξει στην πόλη, τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια. Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Πειραιά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη ενεργοί και προοδευτικοί πολίτες. Παράλληλα, ο κ. Μώραλης τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης πως είναι σημαντικό να στηρίζουν τον συνδυασμό δραστήριες Πρωτοβουλίες Πολιτών με πολιτικές αλλά όχι κομματικές αναφορές, που επιθυμούν να συμβάλλουν με προτάσεις στην υλοποίηση του σχεδίου για έναν καλύτερο Πειραιά. «Είμαι χαρούμενος που όσο περνάει ο καιρός συντάσσονται όλο και περισσότεροι με τον «Πειραιά Νικητή».

Από την πλευρά του ο κ. Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως συντάσσεται με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3), επιζητούν λύσεις και θετικές απαντήσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Πειραιά. «Οραματιζόμαστε μια καθημερινότητα για τους πολίτες της περιοχής μας, που να εξασφαλίζει ανάπτυξη, ασφάλεια και εργασία», σημείωσε ο κ. Κλαπαδάκης, προσθέτοντας ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3), στηρίζει προοδευτικούς Δημάρχους και συνδυασμούς σε όλους τους Δήμους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.