Τι ματσάρα έγινε χθες το βράδυ στο Βίλα Παρκ. Σε έναν αγώνα όπου οι άμυνες πήγαν… περίπατο, Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ ήρθαν ισόπαλες με 5-5 στο πιο θεαματικό παιχνίδι της φετινής Τσάμπιονσιπ.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι «κόκκινοι» είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων καθώς οι Γκράμπαν (3′) και Καρβάλιο (6΄) είχαν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και με τα δύο τέρματα του Άμπραχαμ στο 11′ και στο 14′, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα.

Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα ξαναπήρε το προβάδισμα, όταν ο Κας στο 22′ έκανε το 2-3 έπειτα από την τρίτη ασίστ του Λόλει στο παιχνίδι. Η Βίλα όμως, είχε και πάλι την απάντηση και στο 36′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άμπραχαμ έφερε εκ νέου ισορροπία στον αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο 51ο λεπτό, ο Λόλει από δημιουργός, έγινε σκόρερ, κάνοντας το 3-4 υπέρ της ομάδας του, ωστόσο οι γηπεδούχοι χτυπώντας δις σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, στο 71′ και στο 75′ με τους Άμπραχαμ και Ελ Γκάζι, πήραν για πρώτη φορά στο παιχνίδι κεφάλι στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Φιγκεϊρέδο στο 68′.

Η Φόρεστ ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 82′ με τον συνήθη ύποπτο, Γκράμπαν ισοφάρισε σε 5-5, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Με αυτό το… δάσος των γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, η Νότιγχαμ Φόρεστ σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς και βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανόδου, ενώ από την άλλη η Άστον Βίλα είναι στην 8η θέση με 28.