Κι όμως ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εορταστική καθημερινότητα κάποιων συνανθρώπων μας. Αναφερόμαστε στα παιδιά και τις οικογένειες, που δεν δοκιμάζονται απλά από την κρίση, αλλά τους λείπουν τα βασικά είδη διατροφής, στις ανάγκες των οποίων συνεισφέρουν κι εφέτος οι Γιατροί του Κόσμου, στολίζοντας το ξεχωριστό τους Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα για  9η συνεχόμενη χρονιά, σε δυο διαφορετικές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου «με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και τροφίμων και φαρμάκων με μακρά λήξη διεξάγουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη γιορτή πλαισιωμένη από διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις και δρώμενα που θα προσφέρουν χαρά στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας».

Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν, στην Αθήνα, η δράση θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο), στις 14 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ στη Θεσσαλονίκη το Δέντρο θα στολιστεί στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, στις 7 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, στα Προπύλαια, θα λειτουργεί σπιτάκι των Γιατρών του Κόσμου με χριστουγεννιάτικα είδη από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, από τις 09.00 έως τις 18.00.