Στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριές του στάθηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Βολερό.

Οι Ερυθρόλευκες πάλεψαν, νίκησαν με 3-1 και έστειλαν το ματς στο χρυσό σετ, αλλά λύγισαν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Challenge Cup. O σέρβος προπονητής στις δηλώσεις του τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που πάλεψε η ομάδα του, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε απέναντί της έναν αντίπαλο επιπέδου Champions League.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολύ καλές άμυνες και μεγάλος πόντους και από τις δυο πλευρές. Είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο που παλέψαμε. Σε ορισμένα σημεία βέβαια τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά, αλλά είχαμε απέναντί μας μια ομάδα επιπέδου Champions League. Ήμασταν άτυχοι που παίξαμε τόσο νωρίς με το συγκεκριμένο αντίπαλο. Αν υπάρχει κάτι καλό μετά από αυτό τον αποκλεισμό είναι ότι θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να προπόνηση μέσω της οποίας θα βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς που δεν είμαστε καλά μέχρι στιγμής».

Από την πλευρά της η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε: «Υπήρχαν αρκετές ανατροπές κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως η ομάδα έδειξε ότι έχει μέταλλο και μπόρεσε να φτάσει στο χρυσό σετ. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε μια τεράστια πρόκριση, η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε ορισμένα εύκολα λάθη. Αντιμετωπίσαμε πολύ νωρίς στη διοργάνωση ένα δυνατό αντίπαλο, παρ’ όλα αυτά δεν πτοηθήκαμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε και τώρα στρέφουμε την προσοχή στους εγχώριους τίτλους, όπου θέλουμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα».