temp 21 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ιγκουαΐν: «Θέλω να δείξω ότι η Μίλαν δεν έκανε λάθος που με πήρε»
Ομάδα

Ιγκουαΐν: «Θέλω να δείξω ότι η Μίλαν δεν έκανε λάθος που με πήρε»

Στο γεγονός ότι θέλει να αποδείξει την αξία του στην Μίλαν στάθηκε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ντουντελάνζ.

Την πεποίθηση ότι θέλει να δείξει του λόγους που η Μίλαν τον απέκτησε, εξέφρασε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Ντουντελάνζ.

Πιο αναλυτικά, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε νίκη στο αυριανό ματς για να φτάσουμε στην πρόκριση. Εχω μεγάλη επιθυμία να παίξω, δεν μου αρέσει να είμαι εκτός. Η αποβολή με την Γιουβέντους; Εκανα ένα λάθος, ζήτησα συγγνώμη και δεν θα ξαναγίνει. Προσπάθησα να εξηγήσω τους λόγους, όμως αυτό δεν βοήθησε. Θέλω να δείξει ότι η Μίλαν δεν έκανε λάθος που με απέκτησε»

Παράλληλα, ο Pipita αναφέρθηκε και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο San Siro, λέγοντας: «Δεν είναι αλήθεια ότι δεν νιώθω καλά στην Μίλαν, όλοι εδώ ξέρουν ότι είμαι καλά και χαρούμενος. Ο Ιμπραΐμοβιτς; Είναι μεγάλος παίκτης. Το αν θα έρθει είναι κάτι που αφορά την ομάδα, από εκείνη εξαρτάται»

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων