Την ευκαιρία να ξεκουραστούν για ένα τριήμερο έχουν οι καλαθοσφαιριστές της ΑΕΚ αυτές τις ημέρες, καθώς δόθηκε σχετικό ρεπό από τον Λούκα Μπάνκι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Η Ενωση αντιμετωπίζει στις 8 Δεκεμβρίου τον Αρη στο Nick Galis Hall, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την Πέμπτη (29/11).
Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός έχει κανονίσει για την ομάδα του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Χολαργό, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 15.30. Με αυτόν τρόπο ο Μπάνκι θέλει οι παίκτες του να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τον Άρη.
Φυσικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Χάρη Γιαννόπουλο, Γιόνας Ματσιούλις και Εξέβιερ Ράταν-Μέις, ενώ είναι πιθανό, αν η αποθεραπεία του εξελιχθεί θετικά, να επιστρέψει ο Βασίλης Ξανθόπουλος.
- Φινλανδή καλλονή η μεγάλη αντίπαλος του Ακύλα: Από τον Πύργο του Τραμπ στον «θρόνο» της Eurovision!
- Οι τιμές των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 προκαλούν αντιδράσεις – Μεταπωλήσεις και η «δυναμική τιμολόγηση»
- Ήξεραν και σε ποια θέση καθόταν: Ο «προδότης που ήταν δίπλα στον Χαμενεΐ» και οι υποψίες των Ιρανών για το ποιος είναι






