Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Αντώνης Καπνίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε με πολύ «ζεστά» λόγια για τους κίτρινους και τον κόσμο τους. Αναφέρθηκε στις όμορφες αναμνήσεις που έχει από την ομάδα, για το ματς με τον ΟΦΗ, τον Σάββα Παντελίδη και το τι έμαθε στα τέσσερα χρόνια που ήταν παίκτης του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Καπνίδης:

-Για την πορεία του Εργοτέλη: Προσπαθούμε. Προπονούμαστε καλά. Έχουμε ένα καλό κλίμα, δουλεύουμε οργανωμένα και ο καθένας δουλεύει ατομικά στις αδυναμίες του. Είμαστε οικογένεια. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, οι παίκτες και όλο το τιμ.

-Για την άνοδο του Εργοτέλη: Είναι ακόμη νωρίς να πούμε κάτι. Είμαστε χαρούμενοι που η δουλειά μας φαίνεται. Αν τα δείξουμε αυτά σε κάθε ματς θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Ο Μαζουλουξής είναι πιο μικρός και πάει και αυτός πολύ καλά. Είναι αμυντικός, παίζει άλλη θέση από μένα. Εννοείται ότι υπάρχουν τριβές συχνά στην προπόνηση.

-Για τον Άρη: Ήμουν 4 χρόνια στην ομάδα και θέλω να πηγαίνει καλά.

-Για την επιστροφή του Άρη στην Α εθνική: Το ήθελαν οι οπαδοί το θέλαμε εμείς αλλά πιστεύω το ήθελε και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γενικά έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια του Άρη. Συνέχεια υπάρχουν καθυστερήσεις στη δική μας κατηγορία. Είχαν δώσει άλλες ημερομηνίες για τα παιχνίδια μας και τελικά άλλες ημερομηνίες ισχύουν.

-Για το τι του έκανε εντύπωση στον Άρη: Έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι σαν να μην έλειψε μια μέρα. Έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και είναι σαν να μην έχουν καμία διαφορά από άλλες ομάδες που βρίσκονται στην Α εθνική. Χάρηκα πολύ γιατί προσπάθησα πολύ για αυτή την ομάδα. Χάρηκα για τους συμπαίκτες μου και για τον κόσμο του Άρη.

-Τι θυμάται από τον Άρη: Παίρνω μαζί μου το σημαντικότερο. Μαθαίνεις να κερδίζεις σε μία τέτοια ομάδα. Σου μαθαίνουν πως να αντιμετωπίζεις τις νίκες και τις ήττες. Έχω κάνει πολλές παρέες από τον Άρη, όπως τον Μανώλη Τζανακάκη. Δεν θέλω να αδικήσω άλλα άτομα. Τώρα θα κατέβει στην Κρήτη. Πιστεύω άμα υπάρξει χρόνος θα τον συναντήσω. Εμείς παίζουμε με τον Πλατανιά. Θα ήθελα να βρεθούμε με τον Μανώλη.

-Για το παιχνίδι ΟΦΗ- Άρης: Είναι κομβικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες από διαφορετικές σκοπιές. Πιστεύω θα είναι ένα καλό ματς. Ο ΟΦΗ χρειάζεται βαθμούς γιατί έκανε ένα κακό ξεκίνημα. Είναι γενικά μια δύσκολη έδρα. Και ο Άρης από την πλευρά του χρειάζεται βαθμούς.

-Για την αλλαγή προπονητή: Παίζει ρόλο γιατί αλλάζουν τα δεδομένα σε μία ομάδα. Το θετικό σε αυτές τις καταστάσεις είναι ότι δίνουν κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχουν τον χρόνο να εφαρμόσουν αυτά που θέλουν απόλυτα.

-Για τον Σάββα Παντελίδη: Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του αλλά έχει μιλήσει με τα έργα του γιατί είναι χρόνια στην Α εθνική.

-Για τον στόχο της Ευρώπης: Εγώ πιστεύω ότι με τα δείγματα που είχαμε στις πρώτες αγωνιστικές είναι εφικτό.

-Για τον κόσμο του Άρη: Με βοήθησαν πολύ. Χρωστάω πράγματα στον κόσμο του Άρη. Είναι χαρά να έχεις τέτοιους οπαδούς.

-Για τον Πρόεδρο του Άρη: Ο κ. Καρυπίδης προσπάθησε να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα. Βρίσκεται δίπλα στους παίκτες.

-Για τους στόχους του: Οι στόχοι μου είναι να κάνω μια γεμάτη χρονιά, να έχουμε υγεία πάνω από όλα γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και ό,τι καλύτερο για το μέλλον.