Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε τη νίκη στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (1-2), αλλά η εικόνα του Δικεφάλου προβλημάτισε πολύ τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εμφάνιση, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεύτερο ημίχρονο υπέφερε. «Καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι, είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς, δεν το καταφέραμε και στο 2ο ημίχρονο υποφέραμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Από το αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος, όχι από την εικόνα μας. Καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι, είχαμε στη συνέχεια ευκαιρίες ώστε να… τελειώσουμε το ματς, δεν το καταφέραμε και πήγαμε σε ένα 2ο ημίχρονο που υποφέραμε.

Ήταν μια περίεργη κατάσταση για εμάς, είχαμε παίκτες αρκετούς που έλειψαν, ο Μαουρίσιο που επέστρεψε και έπρεπε να παίξει τουλάχιστον εξήντα λεπτά αλλά και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μαλεζάς. Ήταν ένα τελευταίο παιχνίδι σε μια σειρά αναμετρήσεων που είχαμε, μας λείπει δουλειά».

Για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Αήττητο Σπάτων για τον όμιλο του Κυπέλλου: «Είναι ακόμα ένα ματς, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».