Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 14 Νοεμβρίου και διοργανώνει συγκέντρωση στις 11:00πμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Στο επίκεντρο της κινητοποίησης -που είναι η πρώτη μετά την υποτιθέμενη έξοδο από τα μνημόνια- βρίσκονται μισθολογικά και ασφαλιστικά θέματα των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να δώσουν μαζικά και ενωτικά το παρών στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00 το πρωί.

Πανελλαδική απεργία και συγκεντρώσεις ανά τη χώρα εξήγγειλε για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Στην Αθήνα, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 14 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, καλούν μια σειρά από σωματεία εργαζομένων στο Δημόσιο. Οι εργαζόμενοι απαιτούν μεταξύ άλλων μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, με νομοθετική ρύθμιση.