Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στη Βουδαπέστη από τη Βίντι 1-0 και πλέον χάνει σημαντικό μέρος από τις ελπίδες του για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League. Το γκολ που έκρινε τo παιχνίδι σημείωσε στο 50′ ο Μιλάνοφ με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε την κατοχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά ουσιαστικά ελάχιστα απείλησε! Έπρεπε να φτάσουμε στα λεπτά των καθυστερήσεων για να νιώσει ο Κόβατσικ ουσιαστική απειλή. Πλέον χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζει σε πρόκριση, πληρώνοντας τις δύο «κολλητές» ήττες από τη Βίντι. Κανείς δεν διασώθηκε από το δεύτερο συνεχόμενο «ευρωπαϊκό» ναυάγιο. Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν σε άσχημη βραδιά και η επιλογή του Λουτσέσκου να ξεκινήσει στα χαφ μαζί τον Σάκχοφ και τον Βέρνμπλουμ συν τον Ελ Καντουρί πιο μπροστά, έκανε τον Δικέφαλο αρκετά αργό στη μεσαία γραμμή και προβλέψιμο.

Μετά το γκολ του Μιλάνοφ (50′), ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να μην μπορεί να απειλήσει και η πρώτη φορά που προσπάθησε να κάνει κάτι στην επίθεση ήταν ένα άστοχο μακρινό σουτ του Λέο Μάτος στο 62’. Στο 79’ ο Νικόλοφ έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε. Στο 84’ ο Βινίσιους έκοψε ένα πολύ επικίνδυνο γύρισμα του Μπίσεσβαρ, που βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή της Βίντι από αριστερά. Στο 85’ ένα απευθείας φάουλ του Ουάρντα πέρασε ψηλά άουτ.

Η πιο καλή φάση για τον ΠΑΟΚ για να ισοφαρίσει ήρθε στο 91’ όταν σουτ του Βέρνμπλουμ πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της Βίντι. Στο 94’ ο Μάτος έκανε ένα ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΒΙΝΤΙ: Κόβατσικ, Στοπίρα, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Νέγκο, Χάτζιτς, Πατκάι, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ), Χούστι (66’ Κόβατς), Σκέποβιτς (77’ Χότζιτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Ακπόμ), Ζαμπά (69’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.