Μια αναρχική συλλογικότητα όπως αυτή του Ρουβίκωνα δεν μπορεί μέσα σε μια μέρα να μεταμορφωθεί σε φοιτητική ομάδα και σίγουρα δεν γίνεται αποδεκτή στο Ιδρυμα είπε σήμερα η Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής Ελενη Καραμολέγκου σε συνέντευξη που έδωσε το Πανεπιστήμιο Αθηνών για το θέμα.

Στην ερώτηση πως θα αντιδράσει το πανεπιστήμιο σε μελλοντικές αντίστοιχες ενέργειες της ομάδας η κυρία Καραμαλεγκου είπε ότι δεν αντιμετωπίστηκαν ως σήμερα οι προηγούμενες παρουσίες της ομάδας με τον ίδιο τρόπο και δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι αποφάσεις θα λάβει το Ίδρυμα στο μέλλον.

Ζήτησε δε βοήθεια στην αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από όλους, και πρότεινε να απαξιωθεί η ομάδα τελικά και να μην προβάλλονται οι δραστηριότητες της καθώς δεν έχει καμία σχέση το Πανεπιστήμιο με την ανάπτυξη αντίστοιχων ιδεολογιών.

«Ο Ρουβίκωνας πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει καμία σχέση με το Πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση» δήλωσε.

«Η ίδια η πανεπιστημιακή κοινότητα πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με μέσα που δεν θα είχαν άμεση αποτελεσματικότητα και προσπαθεί με γνώμονα την ασφάλεια της Σχολής να αντιδράσει ώστε να δοθεί οριστική λύση».  κατέληξε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από